Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

OivaApu Tirkkonen toimii yhden yrityksen taktiikalla

Kotipalvelun ja kiinteistönhuollon työt hoituvat viiden ammattilaisen voimin Koillis-Savon alueella.

Mainos

Aiemmin kahta yritystään pyörittäneet Sanna Tirkkonen-Hiltunen ja Tomi Tirkkonen huomasivat, että yhtä hyvin he voisivat toimia yhden yhteisen yrityksen puitteissa.

– Oli järkevää jo käytännön syistä yhdistää yritykset. Vuoden 2019 alussa molemmat yritykset yhdistettiin OivaApu Tirkkonen Oy:ksi, Sanna toteaa.

He kertovat, että yhden yrityksen taktiikka on osoittautunut hyväksi päätökseksi.

Yrityksellä menee hyvin ja asiakaskunta on vakiintunut, niin että töitä riittää enemmän kuin kerkeää tehdä. Sannan ja Tomin lisäksi yrityksellä on kolme työntekijää, siivoojana työskentelevä Kirsti Hallikainen, hoitotyötä tekevä lähihoitaja Tarja Räsänen ja kotiavussa muun muassa viriketoiminnassa työskentelevä Antti Jauhiainen.

Työnjako yrityksessä on selkeä. Sannan johdolla tehdään erilaisia kotihoidon töitä, siivotaan, ollaan tarvittaessa kauppa-apuna tai vaikkapa sijaistetaan omaishoitajia heidän kotonaan. Tomin vastuulla ovat sitten erilaiset kiinteistönhuoltotyöt, kuten talkkarin tehtävät, halkosavotat, nurmikonleikkuut ja niin edelleen.

Yrityksellä on myös koneiden ja laitteiden vuokraustoimintaa.

Sanna ja Tomi asuvat Kaavinkoskella, mutta pian heistä tulee tuusniemeläisiä. Omakotitalo valmistuu Ohtaansalmelle kesään mennessä.

Yrityksen toiminta jatkuu muutosta huolimatta ennallaan ja yrityksen toiminta-alueena on jatkossakin koko Koillis-Savon alue.

Sanna kertoo, että työt hoidetaan aina niin hyvin, että tilauksia tulee jatkossakin.

– Tässä saa olla oma herransa ja paljon saa tehdä työtä.

– Asiakkaat ansaitaan hyvällä maineella, Sanna toteaa.