Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue tästä Koillis-Savon kesälehti 2022

Juankosken yrittäjät perhesählyn tukijoina

Alakouluikäiset lapset ja heidän vanhempansa pääsevät harrastamaan yhdessä, kun yrittäjät sponsoroivat kukin vuorollaan kuukauden salivuoromaksuja.

Mainos

Juankosken yrittäjät ojensivat tänä syksynä auttavan kätensä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Juankosken paikallisyhdistyksen perhesählyn tukemiseksi.

Kaikki sai alkunsa, kun Juankosken Kukkasidonnan Anne Eskelinen kuuli MLL:n Juankosken yhdistyksen toiselta perhesählyvastaavalta Maija Sihvoselta, kuinka paljon tällainen urheiluvuoron pyörittäminen kuluttaa pienen yhdistyksen varoja.

Koronan takia tulonlähteet ovat pienentyneet yhdistyksilläkin, mutta salivuorojen hinnat pysyvät luonnollisesti samana. Eskelinen tarjosi välittömästi sponsorointimahdollisuutta ja lupasi esittää asian myös muille Juankosken yrittäjille.

MLL:n Juankosken yhdistyksen perhesähly on alakouluikäisille lapsille ja näiden vanhemmille tarkoitettu vuoro, jonka tavoitteena on ollut tarjota perheille mukava yhteinen urheilutuokio. Vuoro pyörii sunnuntaisin kello 16–17.30 Ruukinkoulun salissa ja uudet perheet ovat tervetulleita mukaan.

– Olemme pyrkineet pitämään perhesählystä perheiltä perittävän kausimaksun hyvin pienenä, jotta maksu ei nousisi kenellekään kynnyskysymykseksi tulla toimintaamme mukaan. Valitettavasti salivuoromaksut kuitenkin syövät pienen yhdistyksen varoja kohtuuttomasti, joten Juankosken Kukkasidonnan Annen tarjoutuessa sponsoroimaan yhden kuukauden salivuorojamme, otimme tarjouksen ilolla vastaan!

Tämä on ihan valtavan hieno asia pienelle yhdistykselle.

– Anne myös esitteli sponsorointimahdollisuuden Juankosken Yrittäjien kokouksessa ja saimmekin sitä kautta jo syys-joulukuun vuorojen sponsoriksi Ari Antikaisen Kuljetusliike Ajorahti A-K Oy:sta. Tammikuun lupasi ottaa hoitaakseen Karoliinan hius ja kauneus -yrityksen Karoliina Hakkarainen ja helmi- ja maaliskuun sponsoroi Outi Pirinen ja Juankosken apteekki. Tämä on ihan valtavan hieno asia pienelle yhdistykselle ja olemme todella kiitollisia kaikille toimintaamme tukeville yrittäjille!

Mikäli yrityksesi haluaa olla tukemassa perheiden yhteistä liikunnallista harrastusta, voit ottaa yhteyttä MLL:n Juankosken yhdistykseen esimerkiksi sähköpostitse juankosken.yhdistys@mll.fi.