torstai 2.4.2020 Pellervo

Aina paikallinen, koillissavolainen

Säyneiseläislähtöinen Jennamari Ahonen käänsi tähtivalmentajien tuolit

 

Kuva: Saku Tiainen/Nelonen Media

 

”All the leaves are brown…” Kappaleen ensisävelet saavat osan tähtivalmentajista sulkemaan keskittyneesti silmänsä. ”Hienolla biisillä”, toteaa Sipe Santapukki nyökyttelevälle bänditoverilleen Toni Wirtaselle.

Reilun minuutin päästä kaikki tähtivalmentajien tuolit ovat kääntyneet, ja päätäntävalta siirtyy laulunsa päättäneelle Jennamari Ahoselle. Hetken pohdinnan jälkeen hän päättää jatkaa unelmansa tavoittelua rap-artisti Redraman tiimissä.

Monet koillissavolaiset bongasivat tutut kasvot perjantaina Neloselta, kun säyneiseläislähtöinen Jennamari nousi lavalle The Voice of Finland -laulukilpailun Ääni ratkaisee -vaiheessa.

Nykyään Vantaalla asuva Jennamari esitti tähtivalmentajille laulaja Sian version klassikkokappaleesta California Dreamin’.
– Ajatuksena oli valita sellainen kappale, jossa pääsisi lyhyessä ajassa näyttämään kaikenlaista osaamista. Tunsin kappaleen hyvin, joten sitä oli helppo muokata omannäköiseksi, hän kertoo

22-vuotias Jennamari on nuoresta iästään huolimatta kerryttänyt jo paljon esiintymiskokemusta. Hän toteaakin nauraen tarvinneensa enemmän psyykkausta haastatteluihin kuin itse esiintymiseen.

Jännitystä oli havaittavissa ainakin ”backstagella”, jossa esitystä juontaja Heikki Paasosen kanssa seurasivat Jennamarin sisko, äiti ja kaverit. Kun tuolit alkoivat kääntyä, päällimmäiseksi tunteeksi vaihtui nopeasti taputusten ja riemunkiljahdusten säestämä innostus.

Seuraavan kerran Jennamari nousee The Voice of Finland -lavalle sunnuntaina Nelosella nähtävässä Kaksintaisteluvaiheessa.

 

Lue koko juttu 12.3. Koillis-Savosta!

Jätä kommentti

*