Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on nyt avattu, löydä oma ehdokkaasi!

Rekka kaatui Juankosken ja Kaavin välillä

Puutavarakuormassa ollut rekka kaatui Juankosken ja Kaavin välisellä tieosuudella. Onnettomuuspaikan raivaus aiheuttaa häiriöitä muulle liikenteelle maanantai-iltapäivän ja alkuillan aikana.

Tänään maanantaina kello 14.30 aikaan ilmoitettiin hätäkeskukseen, että puutavarakuormassa ollut rekka on kaatunut tielle Juankosken ja Kaavin välisellä Patruunantiellä (tie 569). Paikalla on useita poliisipartioita ja ensihoitoyksikkö sekä pelastuslaitoksen yksiköitä.

Etelän suunnasta Juankoskelle menevien kannattaa ajaa Muuruveden kautta. Arviolta onnettomuuspaikan raivaus kestää useita tunteja. Ensitietojen mukaan onnettomuudessa oli toisena osallisena polkupyörä, mutta tässä vaiheessa vaikuttaa siltä, että vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin. Poliisi tiedottaa asiasta myöhemmin maanantai-iltana.

Päivitetty klo 18.28: Kello 16.45 uuden arvion pohjalta tie pysyy onnettomuuspaikan kohdalla suljettuna vielä tunteja, sillä tukkirekan nostossa kuluu aikaa. Kiertotie on järjestetty onnettomuuspaikan ohitse.