Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Koillis-Savon Kesälehti täältä!

Poliisi pyytää havaintoja Juankoskella viedystä Volvosta – Kaksi kuljettajaa jäi kiinni huumepikatestissä

Juankoskella anastettiin perjantain ja lauantain välisenä aikana Paasikoskentien 2:n pysäköintialueelle pysäköitynä ollut Volvo V70-henkilöauto, jonka rekisteritunnus on LLI-257. Autossa on valkeat alumiinivanteet asennettuna.

Poliisi pyytää ilmoittamaan autoon liittyvistä havainnoista vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232 tai soittamalla numeroon 029 545 5068 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Henkilöauton kuljettaja antoi positiivisen tuloksen huumepikatestissä lauantaina iltapäivällä Pyörönkaarella Kuopion Petosella. Poliisi vei kuskin verikokeeseen. Kuopiolaisella mieskuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.

Asiassa on tutkintanimikkeinä rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Lauantai-iltana noin kello 20 poliisin haaviin jäi Kuopion Pitkälahdentiellä kuopiolainen naiskuljettaja, joka antoi huumepikatestissä positiivisen tuloksen. Poliisi vei kuljettajan verikokeeseen.

Naisella ei ollut ajo-oikeutta. Tutkintanimikkeinä on rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.