"Osa asiakkaista jättää kokonaan tulematta" – aukiolorajoitukset syövät ravintoloiden toimintaa

Juankoskelaisen Bar Pataruukin yrittäjä Karoliina Mönkkönen toivoo, että ravintolat saisivat pitää ovensa auki edes puoleenyöhön. ”Se parantaisi tilannetta ihan huomattavasti”, Mönkkönen toteaa. Anniina Väisänen

– Kyllä ristiriitaiselta tuntuu. Ihanaa, että saadaan olla auki ja tehdä töitä, mutta kyllä rajoitetut aukioloajat syövät toimintaa, kommentoi juankoskelaisen Bar Pataruukin yrittäjä Karoliina Mönkkönen.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Koillis-Savon sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 5 €/kk Olen jo tilaaja