Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi ihminen menehtyi tulipalossa Kaavilla

Yksi ihminen menehtyi omakotitalon tulipalossa Kaavin Kortteisentiellä lauantaina aamupäivällä. Vainaja löytyi kohteen jälkisammutuksen ja raivauksen yhteydessä. Uhrin henkilöllisyys ei vielä ole viranomaisten tiedossa, ja poliisi selvittää asiaa.

Noin kello 9.30 tehdyn hälytyksen talon tulipalosta teki STT:n mukaan poliisipartio, joka oli samalla suunnalla muissa tehtävissä. Poliisit olivat huomanneet savun hajua ja lähteneet seuraamaan sitä.

Pelastuslaitoksen yksiköiden saapuessa paikalle tulipalo oli päässyt jo kehittymään pitkälle. Palo saatiin kuitenkin nopeasti sammumaan.

Hirsirunkoinen, noin 60-neliöinen asuinrakennus kärsi mittavista palo- ja savuvahingoista. Palomestari Petteri Lintunen arvioi, että talo tuhoutui purkukuntoon. Poliisi tutkii syttymissyytä.

Lintunen kertoi STT:lle, että tulipalon syttymissyyn tutkinta jatkuu vielä sunnuntaina.

Korjattu aikaisempaa uutista 2.1. kello 12.20: Tulipalosta löytyi vainaja. Kello 19.05 lisätty tieto, että hälytyksen palosta teki samalla suunnalla muissa tehtävissä ollut poliisipartio.

Yksi ihminen kuoli uudenvuodenyönä tulipalossa Maaningalla – toinen pelastautui palavasta rakennuksesta parvekkeen kautta