Koillis-Savo uudistuu

Lehdessä uusia palstoja, verkossa uutta sisältöä tilaajille.

Minna-Liisa Mathalt

Koillis-Savo uudistuu tällä viikolla kaksin verroin.

Ensimmäinen uudistus näkyy tämän paperilehden sivuilla. Olemme järjestäneet lehden uuteen kuosiin ja näin tehneet lehdestä entistä mukavamman lukea.

Vuoden mittaan olemme pyytäneet ja saaneet palautetta teiltä, lukijamme. Kiitos siitä! Uudistusta suunnitellessamme olemme ottaneet toiveenne huomioon.

Kun kysyimme teiltä, millaisia juttuja haluaisitte Koillis-Savosta lukea, kärkikolmikkoon nousivat paikalliset uutiset, mielenkiintoiset henkilöt ja kylien kuulumiset. Uudistuksessa vastaamme teidän toiveisiinne ja annamme näille juttutyypeille lisää tilaa.

Syksyn mittaan lehteen tulee myös uusia mielenkiintoisia palstoja. Olemme jo aloittaneet muun muassa Rakas päiväkirja -palstan, jossa saamme kurkistaa kirjoittajan päivään.

Otamme myös mielellämme vastaan toiveita ja juttuvinkkejä. Niitä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen uutiset@koillis-savo.fi

Toinen uudistus näkyy Koillis-Savon nettisivuilla. Uudistuneet sivut tarjoavat entistä enemmän sisältöä tilaajille joka päivä.

Julkaisemme päivittäin juttuja ja kuvia alueelta. Tilaajat voivat lukea ajankohtaisia uutisia netistä jo ennen paperilehden ilmestymistä. Lisäksi nettisivulla voi katsella enemmän kuvia esimerkiksi tapahtumista lehdessä julkaistujen kuvien lisäksi.

Nettisivut ovat myös saaneet uuden, aiempaa selkeämmän ulkoasun. Ulkoasua on riisuttu ja yksinkertaistettu erityisesti mobiililaitteiden pieniä näyttöjä ajatellen.

Tuttu näköislehtisovellus on edelleen käytössä ja sen voi ladata omaan puhelimeensa App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Tilaajat voivat yhä kommentoida verkkopalvelun juttuja, mutta kommenttien tarkastuskäytäntö muuttuu. Jatkossa STT:n moderaattorit tarkastavat kommentteja aamusta iltaan etukäteen. Tällä ennakkomoderoinnilla tavoitellaan parempaa keskustelun laatua. Työssä noudatetaan STT:n moderointiperiaatteita, jotka ovat vapaasti luettavissa verkossa.

Kannattaa käydä tutustumassa osoitteessa www.koillis-savo.fi

Kommentoi