perjantai 19.7.2019 Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Aina paikallinen, koillissavolainen

Kunnaneläinlääkärien toive toteutumassa – yhteisvastaanotto Kaavin uudelle kunnantalolle

Juankosken, Kaavin ja Tuusniemen yhteinen eläinlääkärien yhteisvastaanotto perustetaan Kaaville. Eläinlääkärit pitävät silti ainakin toistaiseksi vastaanottoa osan viikosta myös Juankoskella ja Tuusniemellä.
Pieneläimiä päiväsaikaan hoitava yhteisvastaanotto sijoittuu Kaavin uuteen kunnantaloon kolmeen kerrokseen. Katutasoon tulee varsinainen vastaanotto, jonka vastaanottohuoneista toinen toimii myös leikkaustilana. Asiakkaille tulee lisäksi odotushuone.
Kellarikerroksesta löytyy lämmin halli kolmelle autolle, säilytystilaa ja pesutila. Vastaanoton yläpuolella eläinlääkärit voivat tehdä toimistotöitä ja levätä.
Alueen eläinlääkintähuoltoa hoitavan Siilinjärven ympäristöterveyspalveluiden ympäristöterveysjohtajan Emilia Savolaisen mielestä uusista tiloista tulee hyvät. Yhteisvastaanotto on tarkoitus avata jo ennen vuodenvaihdetta.
Kaavin kunnanhallitus hyväksyi viime viikolla ja Tuusniemen kunnanhallitus tällä viikolla mallin, jonka mukaan Kaavi maksaa vastaanottotilojen 70 000 euron rakentamiskustannuksista 55 prosenttia ja Kuopio ja Tuusniemi kumpikin 22,5 prosenttia.

Arkistokuvassa Tuusniemellä eläinlääkäri Mari Utriaisen vastaanotolla Merina Green ja hänen amstaffinsa Jasu.

Lue lisää 11.10. Koillis-Savosta.

Kommentit

  • Jorkki

    Kaavi se antaa tilat ja maksaa vielä suurimman osan kustannuksista voi itkun paikka,mitä nämä meijän päättäjät oikein meinaa? Äly hoi!

  • Tuusniemeläinen

    Eiköhän kävijät käytä samalla muitakin Kaavin palveluita, ja tulevat toistekin jos hyviksi havaitsevat, sen sijaan että menisivät Kuopioon tai Siilinjärvelle. Ja kaavilaisille eläinten omistajille tulee vähemmän suoria kuluja kuin esimerkiksi minulle, kun tuon kissan paikalle Tuusniemeltä. Vaan minäpä en pahoita mieltäni.

Jätä kommentti

*