tiistai 7.7.2020 Klaus, Launo

Aina paikallinen, koillissavolainen

Kolmen päivän kyläjuhla Riistavedellä

Taikuri Alfrendo, Petra ja Noora nostivat yhdessä peukut taikuudelle ja uudistetulle kaupalle.

Remontissa sisätiloiltaan täysin uudistetun K-Market Riistaherkun avajaiset olivat kolmen päivän kyläjuhla.

Avajaisjuhla alkoi torstaiaamuna Pimiän Rokkabaarin hernesopalla, jota meni kuutisensataa annosta, ja kahvituksella, jonka tarjoilussa auttoivat eläkeliiton aktiivit.
Perjantaina kauppiaat esittelivät uutta kauppaa tasatunnein, ja illan pimetessä noin viisisataa silmäparia näki kylän raitilla Elämystalo Ilmiön sykähdyttävän ilotulituksen. Illalla pyörähdeltiin K-kaupan tanssit Mantulla Sami Soininen – Katja Karila – Duon tahdissa.

Lauantaina tarjottiin loimulohimaistiaisia kaupan pihalla, jossa Riistaveden Perhokalastajat antoi julkisen näytteen ammattitaidostaan. Kaupan sisällä Taikuri Alfrendo esiintyi lapsille ja pyöräytteli ilmapalloista koiria. Lämpimiä halauksia lapsille tarjosi jättikokoinen kävelevä pehmolelu Panda-maskotti.

Uusittuun kauppaan tutustui kolmen päivän aikana reilut 2000 asiakasta läheltä ja myös kauempaa.

Keväällä Riistaherkun kauppiaina aloittaneet riistaveteläiset Jarkko ja Maarit Ikonen esittelivät valoisaa ja nykyaikaista kyläkauppaansa tyytyväisinä.
– Olimme jo pitkään haaveilleet kauppapaikasta lähempää kotia, ja keväällä se haave toteutui. Remontti oli silloin jo tiedossa, ja se sujui syksyn aikana kaikin puolin mallikkaasti. Jatkamme edelleen myös Kuopion keskustassa sijaitsevan K-Market Kalakukon kauppiaina, Jarkko Ikonen kertoo.

 

Kommentit

  • Kössi

    2000 asiakasta? Tais käyvvä samat hemmot usseempaan kertaan.

Jätä kommentti

*