tiistai 7.7.2020 Klaus, Launo

Aina paikallinen, koillissavolainen

Koillis-Savon näköislehti uudistuu – katso ohjeet sen käyttämiseen!

Koillis-Savoa voi lukea kännykältä tai tietokoneen ruudulta – tai sitten perinteiseen tapaan paperilta

 

Koillis-Savon näköislehden lukijat saivat uudistuneen tuotteen viime tiistaina. Uusi näköislehti on luettavissa Koillis-Savon verkkopalvelussa sekä erikseen ladattavan sovelluksen kautta.

Savon Media Oy:n kuluttajamyynnin johtajan Carita Laakkosen mukaan uudistuksessa on tavoitteena entistä parempi asiakaskokemus.

– Näköislehden käyttö sekä selaimen että sovelluksen kautta on jatkossa entistäkin mukavampaa, nopeampaa ja helpompaa, kiteyttää Laakkonen.

Koillis-Savon päätoimittajan Minna-Liisa Mathaltin mukaan digituotteiden käyttö on lisääntynyt poikkeusaikana.

– Poikkeusaika on tarkoittanut digiloikkaa monelle paikallislehden lukijalle. On hyvä, että sähköiset tuotteemme kehittyvät ja saamme entistäkin käyttäjäystävällisemmän näköislehden, Mathalt toteaa.

– Jos paperilehden tilaaja ei ole vielä ottanut digituotteita käyttöön, nyt se kannattaa tehdä.

Kirjautumisessa tarvitaan mediatunnusta. Jos sellaista ei ole, sen voi luoda osoitteessa www.koillis-savo.fi/mediatunnus.

 

Uudet tuotteet edellyttävät, että sovelluksen kautta näköislehteä lukevien tilaajien on ladattava mobiililaitteelleen (älypuhelin, tablet) Koillis-Savon uusi näköislehtisovellus. Samalla käytöstä poistuu Lehtilaari-sovellus, jonka kautta digilehteä on voinut lukea aiemmin.

– Verkkopalvelun kautta luettava lehti on tarkoitettu ensisijaisesti pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta käyttäville. Sovellus toimii puolestaan älypuhelimissa ja tablet-laitteissa, Savon Media Oy:n digipäällikkö Jussi Murtasaari.

Sovellus on ladattavissa Applen laitteille (iPhone ja iPad) Applen sovelluskaupasta ja Android-laitteille Google Play -sovelluskaupasta.

Uusi näköislehti löytyy sovelluskaupoista kirjoittamalla sen hakukenttään ”Koillis-Savo”.

Kun sovelluksen on asentanut laitteelleen, näköislehteen kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jolla näköislehteä on luettu aiemminkin.

 

Sovellus tarjoaa ensimmäisenä luettavaksi päivän lehden. Sen yhteydessä on myös arkisto, jonka avulla voi selata aiemmin ilmetyneitä lehtiä.

Sovellus voi myös lähettää käyttäjille ilmoituksia, esimerkiksi tiedon tuoreimman lehden ilmestymisestä. Käyttäjä voi ensimmäisellä kirjautumiskerralla määrittää, haluaako ilmoituksia uutisista vai ei.

Uusi näköislehti on toteutettu yhdessä suomalaisen Richie Oy:n kanssa.

Jätä kommentti

*