tiistai 3.8.2020 Nea, Linnea, Neea, Vanamo

Aina paikallinen, koillissavolainen

Koillis-Savo tehdään etänä koronan vuoksi. Lähetä toimitukseen kuvia korona­karanteenista ja vinkkejä kivaan tekemiseen.

Koronavirus vaikuttaa myös lehden tekemiseen. Seuraavien viikkojen aikana Koillis-Savo lähtee painoon kotitoimistoista käsin.
Koillis-Savon toimitus ja asiakaspalvelu on suljettu toistaiseksi. Näin pyritään estämään koronaviruksen leviämistä.
Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@koillis-savo.fi. Asiakaspalvelu vastaa puheluihin arkisin kello 8–16 numerossa 017 303 500.

Asioita voi hoitaa myös verkossa Koillis-Savon nettisivuilla. Verkkopalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden ilman jonoja. Verkkopalvelun kautta hoituvat mm. lehtitilauksen asiakastietojen päivitykset, jakelumuutokset, tilaaminen, kuluttajailmoitteluun, kuten perheuutisiin tai markkinailmoituksiin liittyvät asiat sekä palautteet ja juttuvinkit. Chat-palvelut ovat avoinna arkisin klo 9–22.
Yritysasiakkaita palvelemme puhelimitse numerossa 017 303 111 sekä myyntipalvelu numerossa 017 303 600. Lisäksi yritysasiakkaita palvellaan sähköpostitse: mainos.savonmedia@media.fi.
Toimitukseen voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla uutiset@koillis-savo.fi. Päätoimittaja Minna-Liisa Mathaltin tavoittaa numerosta 044 406 2015.

Miten koronavirus vaikuttaa sinun elämääsi? Lähetä meille vinkkejä siitä, miten aika kuluu kotikaranteenissa mukavasti. Voit lähettää myös kuvia askareistasi kotona tai ulkoilulla.
Kokoamme ajanvietevinkkejä ja uutisia Koillis-Savon nettisivuille www.koillis-savo.fi pitkin viikkoa, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Katso videolta, kuinka hauskan tavan Koillis-Savon päätoimittaja Minttu keksi taukoliikuntaan. Video jaettu Pitäjäläisen YouTube-kanavalta.

Kommentit

  • Hygienia kunniaan -kampanjan tulosta

    Koronakauden hygieniakorostus meni perille ja tuotti uskomattoman havainnon. Astianpesuritilät osoittautuivat niin sotkuisiksi, että Itä-Euroopan maat olisivat menneet ohi järjestyksenpidossa. Suosittelen kutakin tarkistamaan astiakaapin kunnon ja ostamaan uudet entisten tilalle, jos näky tekee pahaa, kuten kävi itselleni, joka olen pitänyt itseäni aina hyvinkin siistinä. 30 euron vinkki.

Jätä kommentti

*