maanantai 3.8.2020 Nea, Linnea, Neea, Vanamo

Aina paikallinen, koillissavolainen

Ikuisesti maalaamassa taivaanrantaa

Mirva Harjunen pelaa jalkapalloa Rovaniemen Palloseurassa ja organisoi seurassa myös lasten harrastustoimintaa.

Rakas päiväkirja, tänään heräsin odottavaisena. Enää kaksi päivää töitä jäljellä, ja sen jälkeen alkaa reilun viikon vapaat! Pitkästä aikaa pääsen käymään myös kotona Juankoskella!

Tämä päivä oli kiireinen. Olen töissä Rovaniemen Palloseurassa organisoimassa lasten harrastustoimintaa, joten päivä meni toimistolla. Illalla oli tietysti harjoitukset ja sen jälkeen vielä joukkueen talkoot.

Kulunut vuosi on ollut jotenkin epätodellinen. Vallitsevan tilanteen vuoksi ilmassa oli paljon epävarmuutta, kun kaikki normaalin arjen asiat pysähtyivät. Koulu, työt ja harjoitukset loppuivat kuin seinään. Onneksi nyt pystytään jo palaamaan kohti normaalimpaa arkea.

Inspiroidun kehittymisestä. Kun huomaan, että osaan jonkin asian paremmin tai opin kokonaan uuden taidon, se saa minut inspiroitumaan ja haluan kehittyä yhä enemmän. Olipa kyse sitten urheilusta, koulusta tai töistä.

Haaveilen aina isoista asioista. Olen aina ollut taivaanrannanmaalari, vaikken välttämättä ole ääneen uskaltanut haaveitani sanoa. Jos ja kun toisinaan on vaikeampia hetkiä ja väsyttää, haaveet ja unelmat pitävät minut liikkeessä ja menen aina niitä kohti. Tällä hetkellä suurin haaveeni on päästä ”isona” toteuttamaan jotakin liikuntatieteellistä tutkimusta.

Lue juttu kokonaan 16.7. Koillis-Savosta!

Koillis-Savon Rakas päiväkirja -juttusarjassa entiset ja nykyiset koillissavolaiset kertovat päivästään täydentämällä annettuja lauseita. Ehdota kirjoittajaa päiväkirjaan: uutiset@koillis-savo.fi

Jätä kommentti

*