perjantai 5.6.2020 Sulevi

Aina paikallinen, koillissavolainen

Esimerkillinen ryhmäsuoritus – Kuopio palkitsi juankoskelaisia

Kuopion vuosipäivän juhlallisuuksissa saivat kiitosta useat juankoskelaiset. Ylhäällä vasemmalta Jesse Nieminen, Juha Mylläri, Raimo Torvinen ja Jarmo Roininen. Alarivissä vasemmalta Marja-Sisko Pihl, Tanja Niskanen ja Outi Huhtiniemi. (Kuva: Sirkku Tiilikainen)

Kuopion kaupunki palkitsi vuosipäivän juhlallisuuksissaan perjantaina 15. marraskuuta alueellaan ansioituneita henkilöitä ja ryhmiä.
Juankoskelaiset Trio Heinäpää ja Juankosken Kulttuurihistoriallinen Seura ry saivat Esimerkillinen ryhmäsuoritus -kunniakirjat. Perusteena oli taiteilija Juice Leskisen elämäntyön esiin nostaminen juankoskelaisena kulttuurilähettiläänä sekä synnyinseudun tunnettavuuden lisäämiseksi.
Paikalla palkintonsa vastaanottivat Trio Heinäpään muusikot Jarmo Roininen, Raimo Torvinen ja Juha Mylläri sekä Juankosken Kulttuurihistoriallisen Seuran puheenjohtaja Marja-Sisko Pihl ja varanpuheenjohtaja Outi Huhtiniemi.
Juhlaan oli kutsuttu myös Kuopion alueella menestyneet urheilijat, joita hyvinvoinnin edistämisen lautakunta on palkinnut vuoden 2019 aikana stipendein.  Koillis-Savon alueelta kutsun olivat saaneet naisten jääkiekon MM-hopeajoukkueessa pelanneet Tanja Niskanen ja Elisa Holopainen, voimanoston maastavedon MM-kultaa voittanut Jari Saario ja joukkuefrisbeegolfin MM-kultamitalisti Jesse Nieminen.
Urheilijat ovat saaneet stipendit jo aikaisemmin, mutta heidät huomioitiin juhlassa kunniakirjoilla ja ruusuilla.

Jätä kommentti

*